Nu de zomervakantie er weer aan komt, gaan velen van ons achter de computer zitten om te kijken welke reismogelijkheden er zijn. Zo had ik het onlangs met een collega over Skyscanner en hoe je via daar nou de beste deal kunt vinden. Conclusie was toen dat je (1) flexibel moet zijn en (2) niet vies van een paar overstaps waarbij je er soms voor open moet staan dat je een weekendje in Dubai doorbrengt. Ontdek je wel meer van de wereld, maar tijdsdruk moet je niet hebben!

Goedkoper reizen?

Elk fervent reiziger heeft in ieder geval zijn of haar eigen trucs om goede deals te vinden, maar uiteindelijk heb je ook nog altijd met wensen te maken. De een wilt een paar dagen Europa, de ander juist naar Zuid-Amerika. Vriend K. heeft een voorkeur voor hotels terwijl Vriendin N. nog steeds verliefd is op campings. De ander mijdt liever het vliegtuig in verband met vliegangst terwijl de een het juist weer haat om een huurauto te huren en daarom het liefst meteen op een fijne bestemming wilt zijn. Tot slot kun je je nog afvragen of je dit jaar juist op single-reis wilt of dat je liever met een groep op pad gaat. Reisvragen, keuzes en dilemma’s ten overvloede. En dan hebben we het nog niet eens over alle online reisaanbieders gehad, want waar moet je nou boeken?

Automatisch reizen met korting? Zo doe je dat

Inmiddels zijn er online talloze aanbieders en ook vergelijkingssites te vinden, die je helpen met kiezen voor je vakantiebestemming. Maar dan nog, hoe zoek je nou uit waar je de beste aanbiedingen voor je geld krijgt? Wij ontdekten dat je dat niet meer zelf hoeft uit te vinden. Als je Tooltje op je computer toevoegt, dan geeft die jou tijdens het bezoeken van websites direct aan waar je extra kunt besparen op je trip. Helemaal automatisch, zonder dat je daarbij hoeft na te denken. Tooltje doet dat bij zo’n 2.500 diverse aanbieders en Tooltje is nog gratis ook. Vergeet dus nieuwsbrieven, het uren afspeuren van kortingscode websites of het wachten op ultieme aanbiedingen. Bovendien geeft Tooltje niet alleen bij reisaanbieders als WTC, Cheaptickets of Expedia aan of er korting te vinden is. Dat doet deze app voor je browser ook voor webshops als Koffersonline of Kampeerwereld, waardoor je ook allerlei reisitems voor minder kunt bestellen. Best handig toch? Daarom is Tooltje.nl ook onze travel hack voor de maand juni! Benieuwd wat onze andere travel hacks waren? Hier vind je #1 en hier lees je #2.

Geef een reactie, deel jouw reistips!