Net zoals bij Bahgsu Jewels kwam ik ook Wild & Free Jewelry tegen op Instagram (@wildandfreejewelry). Ze posten bijna elke dag wel fijne boho achtige foto’s waarin de mooiste sieraden (vaak van andere merkjes, zoals Indie and Harper of Ono Jewelry) en hun eigen producten voorkomen. Denk aan spijkerjasjes met bijzondere opdrukken, laarzen met aztec print, dromenvangers en bijzondere haarbanden die iets weg hebben van zeemeerminnen. Wild & Free Jewelry is ooit opgericht door Corina Alulquoy Brown in 2011. Ze begon haar merkje eigenlijk op Etsy.com, maar zoals je ziet op de site is het inmiddels uitgegroeid tot iets veel groters dan dat want zo is er naast een webshop ook een Wild & Free blog. Ze woont in Santa Barbara in California en laat zich inspireren door de zee, wildlife, en native American culture. Maar genoeg gepraat, want eigenlijk moet je gewoon even onderstaande foto’s bekijken:

Dedicated to bohemian souls with a lust to live wild and free

Meer over deze travel essentials

De items van Wild & Free worden gemaakt in de VS en zijn ontworpen door Corina Alulquoy Brown, maar je kan ze ook vanuit Nederland gewoon bestellen. Voor zo’n jasje betaal je wel veel (denk aan meer dan 300 dollar…), maar een haarband kun je bijvoorbeeld wel weer vinden vanaf 40 dollar op de shop.

Dedicated to the Wild & Free at heart

En wat vind jij van deze webshop en foto’s? Iets voor jou of heb je een andere stijl? Ik ben benieuwd! Juist zin om wat meer te lezen, dan zijn de sieraden van Oliki ook heel gaaf en deze bijzondere camera riemen zijn ook aanraders.

2 reacties

Geef een reactie, deel jouw reistips!