Je hebt ze misschien al vaker voorbij zien komen, van die websites via waar je in contact kunt komen met locals. Zo noemde we er ook een aantal in dit artikel: Tips om in contact te komen met locals tijdens het reizen en zoals je ziet was With Locals er een van. With Locals is een website waar je oorspronkelijk alleen tours, etentjes of andere activiteiten kon boeken bij locals in Azië (denk aan Thailand, Maleisië of Indonesië). Maar sinds deze week is deze site ook gestart in ons eigen Holland en kun je dit soort dingen dus ook bij Nederlanders boeken (of zelf organiseren!). Bovendien is dit weekend extra leuk, want als je nu iets boekt mag de 2e persoon gratis mee. Als je dus nog iets leuks zoekt om te doen dit weekend, zou ik zeker onderstaand lijstje even checken.

5 gave ervaringen bij With Locals in Nederland

Withlocals kookcursus

1. Authentieke Marokkaanse kookcursus door Malika

Bij Malika in Amsterdam kun je 3 uur lang alles leren over de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken. Je leert de geheime recepten van haar moeder en na al het kokkerellen kun je genieten van een 3 gangen diner.

Bekijk deze WithLocals kookcursus

Urban farming tour withlocals

2. Urban farming tour in Amsterdam

Houd jij van tuinieren of droom je van je eigen moestuin gevuld met verse producten? Dan is deze urban farming tour iets voor jou, waarbij je verschillende hotspots in Amsterdam gaat ontdekken.

Lees meer over deze urban farming tour

yoga eindhoven

3. Yoga & meditatie wandeling in het stadswandelpark

Eindhoven ontdekken en mediteren, dat kan als je met Daleep mee gaat met deze Yogic breathwalk. Je ontmoet elkaar ’s avonds in het stadspark en na een meditatie sessie geniet je nog even na onder het genot van een drankje en vegan snacks.

Ontdek deze yogic breathwalk

WIthlocals eten bij een michelin chef

4. Eten bij een Michelin Chef in Utrecht

Altijd al willen weten wat een Michelin chef voor zichzelf kookt? Dan is dit je kans om eens bij zo iemand in de keuken te kijken! Moshik nodigt namelijk mensen bij hem in Utrecht thuis en maakt daar een drie gangen diner. En als we deze opmerking mogen geloven, smaakt het niet alleen lekker maar ziet het er ook heel goed uit: One thing is sure: all your Instagram followers will go crazy over the photos you’ll post!

Een avondje thuis bij een Michel Chef

withlocals surinaams eten

5. Delicious Suriname meal served with a smile

Eurdice en haar zus Rachel nodigen graag mensen bij hun thuis uit en maken daar het lekkerste Surinaamse eten.  Ze laten je gerechten proeven die beïnvloed zijn door verschillende stromingen.

Bekijk deze ervaring bij Withlocals

Een avondje WithLocal’en, ga jij het doen?

En denk je dat je dit een keertje gaat proberen? Als je er over twijfelt, zou ik het de komende tijd boeken want op dit moment mag de 2e persoon namelijk gratis mee! Wil je gebruik maken van deze actie? Gebruik #Holland en krijg de 2e persoon gratis!