Je wilt op reis. De bestemming heb je al bedacht, maar je weet niet met wie je moet gaan. Solo reizen is voor jou geen optie, dus ga je op zoek naar reisgenoten. Maar waar begin je die zoektocht? Sinds een tijdje kan dat via Trabys! Het is een platform voor het vinden van leuke reisgenoten.

Wat voor een reiziger ben jij zelf eigenlijk?

Er wordt tegenwoordig steeds meer gereisd. Misschien komt het doordat de crisis minder impact begint te hebben of omdat vliegtickets steeds goedkoper worden. Hoe dan ook, we reizen met elkaar heel wat af op onze wereldbol en wij Nederlanders verkennen dan graag de wat verdere bestemmingen. Iets dat vaak makkelijker en leuker is met een groepsreis. Je leert dan direct nieuwe mensen kennen. Maar toch vraag je jezelf dan wel af wie zitten er eigenlijk allemaal in zo’n groep? En wat weet je eigenlijk over jezelf als reiziger en wat voor andere reizigers passen dus bij jou? Dat is eigenlijk de eerste vraag die je aan jezelf moet stellen als je op zoek gaat naar reisgenoten.

Hoe vind je reisgenoten die hetzelfde willen als jou?

Eigenlijk is het is het allerleukste om met mensen de wereld te verkennen die dezelfde interesses en energie delen. Ben je zelf een strandliefhebber? Dan pas je vast niet goed bij een energieke avonturier. Hou je zelf juist ontzettend veel van cultuur? Dan match je vast niet met een shopaholic. Met wie je op reis gaat, wil je natuurlijk graag weten voordat je je boeking maakt. De nieuwe reisgenoten community Trabys.nl is daarom de uitdaging aangegaan om dezelfde type reizigers bij elkaar te brengen. Heb jij je eigen reis bucketlist al bedacht en ben je benieuwd of er andere reizigzers zijn die ook zoiets willen doen? Dan kun je actief zoeken naar reisgenoten op Trabys.nl.

Hoe werkt Trabys dan precies?

Op de Trabys website kan je bekijken naar welke droombestemming je zelf zou willen gaan mét de reisgenoten waar jij het liefst mee zou reizen. Je kunt op Trabys een eigen pagina aanmaken en daarop kun je in een wereldkaart aangeven waar je geweest bent en wat je droombestemmingen zijn. Op die manier ontdekken anderen waar jij heen wilt, maar je kan dus ook van andere mensen bekijken waar zij heen willen. Zo kun je uiteindelijk een groepje samenstellen van dezelfde type reizigers en vervolgens samen op pad gaan.

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!