Jongens! We hebben weer iets heel tofs gespot dat bedacht is door een stel fervente reizigers uit Amsterdam. We hebben het over de boxers van Shenanigan! Dit merk maakt onwijs gave boxers in verschillende Afrikaanse prints die uit Senegal komen én… voor elke boxer die wordt verkocht gaat 1 euro naar het goede doel Stichting Silent Work. Wij mogen een paar weg geven van deze boxers, dus lees gauw verder en ontdek hoe je mee doet aan de winactie!

Win een Shenanigan boxer naar keuze! Doe je mee?

Shenanigan, eerlijke boxershorts uit Senegal in Afrikaanse prints

De inspiratie voor de boxers van Shenanigan komt uit West-Afrika en dat is niet voor niets, de straten van plekken als Dakar en Lagos worden volgens de ontwerpers & bedenkers van Shenanigan bevolkt door een trotse en modebewuste jeugd.  Ze zijn kleurrijk gekleed, maar tegelijk ook rauw en elegant.

Bedacht door Amsterdamse studenten

Drie studenten Sociale Geografie van de Universiteit van Amsterdam werden geïnspireerd door de modieuze jeugd in Senegal en besloten toen de handen ineen te slaan met een docent modevormgeving en een atelier in Senegal. Het resultaat? Inmiddels worden heel wat boxers in de meest vette prints geproduceerd in een dorpje in Senegal dat de naam Toubacouta draagt. De boxers worden echter niet alleen gemaakt in Senegal, door de verkoop van de boxers kunnen ook donaties worden gedaan aan het goede doel Stichting Silent Work. Deze stichting helpt onder andere mee aan het verbeteren van de werkgelegenheid, maar ook aan de scholing van slechthorende in West-Afrika. Jij hebt dus niet alleen een heel tof paar boxers als je een paar Shenanigans draagt, maar je helpt de wereld ook een beetje beter te worden!

Wil jij een Shenanigan boxer winnen? We geven 2 paar weg!

In samenwerking met Shenanigan gaan we iemand blij maken met een boxer. Wil jij zo’n onwijs gaaf paar winnen? Check dan hieronder wat je moet doen:

Zo maak je kans op een Shenanigan boxer naar keuze

  1. Ga naar www.shenanigan.nl
  2. Zoek in hun webshop een boxer uit die jij graag wilt hebben (of weggeven, mag ook! Bijna vaderdag…)
  3. Laat op de WeAreTravellers Facebookpagina je keuze weten én tag een reiziger die zo’n boxer goed zou staan

De Malick boxer of toch maar de Hugo boxer?!

En, tof merk toch? Doe gauw mee aan de winactie op onze Facebookpagina en win een boxer naar keuze van Shenanigan. Doe hier mee!

één antwoord

Geef een reactie, deel jouw reistips!