We hebben weer een nieuwe gave reisgadget gespot, namelijk de Juice Pack van Mophie. Vraag je je al een tijdje af hoe mensen zonder go-pro of onderwater-wegwerpcamera hun snorkelfoto’s maken? Het antwoord: Met het waterproof telefoonhoesje van Mophie, de Juice Pack! Je telefoon is er niet alleen mee beschermt tegen water, het zorgt er ook voor dat je 100% extra batterijduur hebt. Perfect voor als je dit jaar gave shots onder water maken, veel in de regen fietst of vaak een powerbank gebruikt.

Zou jij dit doen met je telefoon?

De Mophie Juice Pack, het waterdichte telefoonhoesje

De Mophie Juice Pack is de eerste waterdichte telefoonhoes van het merk Mophie. Het merk bestaat echter al wel langer (met name in Amerika bekend) en maakt ook hoesjes voor tablets en iphones die alleen de batterijduur van je apparaat verlengen. Met dit nieuwe hoesje heb je echter niet alleen meer batterij, maar ook nog eens een waterdichte telefoon. Oh en ook fijn van het waterdichte systeem, als je je telefoon met dit hoesje om laat valen is de kans zeer klein dat hij stuk gaat. Vuil of water komt namelijk niet het hoesje binnen, maar het voorkomt dus ook dat jouw telefoon beschadigt raak als hij valt. Nooit meer een gebroken scherm dus!

Mophie Juice Pack online bestellen

De Mophie Juice Pack kun je via de webshop van Mophie kopen voor 139,95 euro. Het kost dus wel wat, maar dan heb je een waterdichte telefoon (geen onderwater camera meer nodig!) en een powerbank hoef je ook niet los mee te nemen, want het hoesje bevat dus ook een extra batterij.

Mophie in the wild

Trouwens, sowieso heeft Mophie ook een gaaf instagramaccount (@Mophie) om te volgen. Ze delen niet alleen foto’s van zichzelf, maar ook van Mophie gebruikers die de hashtag #StayPowerful gebruiken. Wil je dus een keer een feature krijgen, kun je deze hashtag bij je eigen posts plaatsen.

Geef een reactie, deel jouw reistips!