Niet zo lang geleden ontdekte wij de webshop Trendhim. Een webshop gevuld met handige reisgadgets, maar ook gewone mannendingen. Van bizarre accessoires (denk aan een houten vlinderdas) tot handig scheerspul. Maar denk ook aan zonnebrillen die iets weg hebben van een Ray-Ban model (maar dan voor een betere prijs) tot leren portemonnees en horloges van merken als Komono. Vergeet ook gauw de welbekende Herschel rugzakken waar inmiddels bijna iedereen mee loopt, want bij Trendhim.nl hebben ze zware canvas tassen die gemaakt zijn van duurzaam materiaal met veel gavere leren details erop. Net even anders, maar daardoor juist gaver, als je het ons vraagt tenminste. Toen we een paar dingen mochten uitzoeken, waren we dan ook meer dan blij. Benieuwd wat we hebben gekozen? Je vindt het hieronder! (Oh en lees je dit artikel terwijl je een chick bent… Dan kun je deze blog natuurlijk ook altijd als inspiratie gebruiken voor een toekomstig cadeautje, kerst en sinterklaas komen er natuurlijk aan).

Zware canvas rugzak

Op Trendhim zijn allerlei tassen te vinden, maar het gaafst vonden wij toch wel deze canvas rugzak. Dit soort rugzakken zijn in verschillende kleuren te vinden en in diverse modellen. Wij hebben de Delton Bag gekozen en prijzen van dit soort rugzakken variëren tussen de 77,95 euro en 115,95 euro. Er zijn ook allerlei andere schoudertassen, sporttassen, laptoptassen en leren tassen te vinden, mocht je deze ruwere vintage stijl niet bij jezelf vinden passen.

Scheerspul

Echte mannen hebben baarden. Of beginnen nu met het voorbereiden op Movember. En bij baarden en snorren hoort goed scheerspul. Daar hebben ze bij Trendhim genoeg van. Van scheersets tot gezichtsverzorging en van scheerkwasten of scheermessen, vanalles is er te vinden. Deze Audacious Beard Co baardwas ziet er niet alleen tof uit, maar ruikt ook goed (het heeft iets van een houtgeur) en verzorgt je baard. Je kan zo’n potje kopen voor een prijs van ongeveer 23,95 euro, check hier al het scheerspul op Trendhim.

Zonnebrillen

Zonnebril trendhim

Waar je voor een Ray-Ban al gauw meer dan 100,- euro neer legt, kun je bij Trendhim gave zonnebrillen vinden voor een veel lager prijskaartje terwijl het model vrijwel vergelijkbaar is. Check bijvoorbeeld deze clubmaster die wij ook hebben gekozen, hij wordt in verschillende kleuren en combinaties verkocht. De prijs ligt rond de 20,95 euro en ook vet: Ze verkopen ook houten zonnebrillen!

Portemonnees

Nog op zoek naar een portemonnee? Ook dan heb je volop keuze. Er is een hele rij aan leren portemonnees te vinden, maar wat meer shiny of houten kaarthouders vind je er ook. Deze bruine leren portemonnee was trouwens rond de 35,95 euro.

Meer mannenspul zien van Trendhim.nl?

Op de site vind je nog veel meer mannenspul terug en benieuwd naar het team achter deze webshop? Check dan zeker even hun bedrijfsprofiel met hun grappige (en bewegende!) foto’s: Meet the team. Oh en ook fijn: Verzenden is gratis en je bestelling heb je vaak al na 2 tot 4 werkdagen thuis.

Geef een reactie, deel jouw reistips!