Goede backpack merken

Wanneer je een backpack gaat kopen, zul je merken dat je heel wat backpack merken hebt. Keuze genoeg en misschien soms zelfs wel te veel. Om je daarom te helpen bij het maken van een keuze voor een backpack merk hebben wij in dit artikel onze vier favoriete backpack merken op een rij gezet. Dit zijn merken die over het algemeen kwalitatief goede backpacks maken, waardoor je tijdens het reizen niet bang hoeft te zijn voor het knappen van schouderbanden of kapotte ritsen. Bekijk onze aanraders hieronder en de winkels die deze backpack merken verkopen:

Backpack merken

Nomad

Nomad

- Bol.com
- Rugzakcenter
Lowe Alpine

Lowe Alpine

- Asadventure
- Bol.com
The North Face

The North Face

- Bol.com
- Rugzakcenter

Berghaus backpack merk

Berghaus

- Rugzakcenter

High Peak backpackmerk

Highpeak

- Bol.com

Welke backpack kopen?

Welke backpack je uiteindelijk het beste kunt kopen hangt vervolgens helemaal van je eigen bouw en reisgedrag af. Ben je bijvoorbeeld een backpacker die vooral naar zonnige bestemmingen gaat, dan heb je waarschijnlijk maar weinig plek nodig in je tas omdat zomerkleding niet zoveel ruimte in neemt. Ga je echter op reis naar de wat koudere gebieden of kamperen en neem je daarvoor je eigen spullen mee, dan kan een grotere tas juist handig zijn. Ben je benieuwd waar je nog meer op kunt letten bij het kopen van een backpack? Lees dan onze tips voor het kopen van een backpack. Hieronder vind je drie goede backpacks van de eerder genoemde merken.

Goede backpacks

Goedkoopste backpack

backpack kopen highpeak € 39, - Bol.com

In deze High Peak backpack kun je 42 liter kwijt. Dit is een van de goedkoopste backpack tassen die wij hebben gevonden online. Een fijne tas, voor een hele lage prijs.

Nomad backpack

Backpack kopen Nomad € 132 - Coolblue

Een 55 liter backpack van Nomad in zwart, blauw & groen. Perfect voor je eerste backpack adventure. De tas kost 120 euro. Er zijn ook 70 liters te koop!

Vaude backpack

Backpack kopen vaude € 139 - Coolblue

Een Vaude backpack 42+8 liter. Je kan via de boven- en voorkant de backpack in, wat deze tas erg praktisch maakt.

Geef een reactie, deel jouw reistips!