5 fijne reis gadgets

Gratis reisgidsen bestellen!

Leuke reis gadgets

Reis gadgets

Reis gadgets in overvloed!

Omdat we uit betrouwbare bronnen hebben vernomen dat er bij de Zwerver binnenkort een leuke kortingscode aankomt, hebben we al even in de webshop rond gekeken. Het resultaat? Vijf fijne reis gadgets waar elke reiziger wel vrolijk van wordt! Zoek je dus nog een cadeautje voor kerst of een verjaardag? Of heb je het gewoon zelf verdiend? Dan is misschien één van deze reis gadgets het antwoord!

1. Crumpled Maps – € 11,75

Niet heel duur, o zo handig (denk aan een geplastificeerde kaart die onmogelijk te verscheuren is) en verpakt in een stylish doosje: de Crumpled City Maps van Palomar! De kaartenmakers van Palomar hebben voor verschillende grote steden een waterproof kaart gemaakt die wel tegen een kreukje kan. Leuk om te geven, maar ook handig om te hebben als je zelf naar Parijs, Berlijn of New York gaat!

2. USA Scratch Map – € 20,50

Echte Amerika liefhebbers zullen deze kaart van Luckies meer dan graag willen hebben. Op deze kaart kun je namelijk de staten wegkrassen waar je bent geweest. Hierdoor creëer je jouw eigen wereldkaart van Amerika.

3. Reisdagboek van Luckies – € 19,95

Dit reisdagboek van Luckies is onvergelijkbaar met andere reisdagboeken. Je kunt er zoals in elk ander dagboek je verhalen in opschrijven, maar je krijgt er ook een aantal kleine scratch maps bij waar je kunt weg krassen waar je bent geweest.

4. Wereldbol – € 47,95

Spin the globe! Welke reiziger wordt niet blij van een wereldbol? Wij vonden deze versie vooral mooi vanwege de warme kleuren en gloed die het geeft als het lampje brand. Een beetje prijzig is de wereldbol helaas wel, maar soms moet dat kunnen toch!

5. Wereldkaart prikbord – € 29,95

Last but definitely not least, is deze wereldkaart van prikbord. Hang hem boven je bureau, bed of op een willekeurige plek. Een ding is zeker, elke kamer wordt opgeleukt met deze kaart van Luckies!

En, welke reis gadget is jouw favoriet?

één antwoord

Geef een reactie, deel jouw reistips!