Koffer test: Eastpak Tranzshell handbagage koffer
Rolgemak
Gewicht
Afsluiting
Binnenkant
Uiterlijk
4.1Sterren

Vanuit Kofferstore.nl mochten wij deze Eastpak Tranzshell handbagage koffer testen in de print Streak dat een beetje doet denken aan een zwart, grijs tijgerprint achtig patroon al kun je de print ook associeren met verfstroken. De koffer die we testen is een maat S, oftewel een handbagage model van 54 x 39 x 20 centimeter. De koffer weegt verder 2,8 kilo en als je dus 10 kilo mee mag nemen in je handbagage betekent dit dat je jouw koffer nog flink kunt volstoppen. Kortom, een perfect model handbagage koffer, maar… doorstaat deze koffer onze koffer test?!

Koffer test #1 Hoe is het rolgemak?

Deze koffer heeft 4 wielen en daarom kun je hem achter je aan trekken, maar ook gewoon rechtop laten rollen. Voor je uit duwen kost vaak minder energie dan een koffer achter je aan trekken, dus dat is een pluspuntje! Bovendien rollen de wieltjes ook super soepel, dus verwacht geen stroef gedoe.

Koffer test #2 Hoe is het gewicht?

De koffer weegt niks! Onwijs fijn, want daardoor hoef je niet een heel ding mee te sjouwen en je kan zelf veel spullen inpakken. Het gewicht is zo licht doordat de koffer gemaakt is van flexibel en beschermend schuim. Toch moet je je door het gewicht niet laten misleiden, want ondanks dat de koffer weinig weegt kan hij wel tegen een stootje én de koffer is waterdicht.

Tranzshell

Koffer test #3 Hoe is de afsluiting?

Je hebt een rits en die kun je met twee trekkers open doen. Deze kun je vervolgens aan elkaar vast maken en eventueel ook aan de koffer, maar hiervoor heb je wel een eigen slotjes nodig want die krijg je niet bij deze Eastpak koffer. Een klein minpuntje dus.

Afsluiting

Koffer test #4 Binnenkant

De binnenkant van de koffer is basic, maar wel netjes. Het is gemaakt van een zwarte stof en je hebt eigenlijk twee grote vakken waar je spullen in kunt opbergen. Er past in de koffer in totaal 32 liter en beide koffer kanten zijn afgesloten met een intern ritsvak.

Koffer test #5 Uiterlijk van de Eastpak Tranzshell?

De Eastpak Tranzshell is in verschillende prints en kleuren te koop. Wij hebben de Streak, maar je kan ook een effen model kiezen in bijvoorbeeld zwart of gaan voor een bloemetjesmotief. Ons koffertje heeft een wat meisjesachtige print, maar door de print is hij tegelijkertijd ook speciaal waardoor je je koffer meteen herkent als hij de bagageband op komt rollen.

Handvat

Eastpak handbagage koffer test

Interesse in deze Eastpak Tranzshell handbagage koffer?

Je kan deze Eastpak handbagage koffer kopen bij Kofferstore.nl (onderdeel van Coolblue). De koffer kost momenteel 159,99 euro en daar zit dan 30 jaar garantie op. Qua kleur kun je kiezen uit zwart, een roze bloemetjes print, een geometrische print en de zwarte print die wij hebben. Naar de webshop >

Advertisement

Geef een reactie, deel jouw reistips!