Wist jij dat er een woord was voor het gevoel dat je krijgt als je alleen in het bos bent in het Duits? Of dat de afruk die een wijnglas achterlaat op een tafel in het Italiaans omschreven wordt met één begrip? En dat de Fransen een woord hebben om het gevoel te omschrijven dat je krijgt als je in een ander land dan je eigen land bent? Wij 5 minuten geleden nog niet, maar na het lezen van deze vermakelijke infographic wel!

Lees snel verder en ontdek 11 onvertaalbare woorden afkomstig van andere culturen. Heb je de volgende keer dat je een Hawaiiaan, Italiaan, Japanner, Duitser of Rus spreekt ook meteen iets grappigs om over te praten:

Infographic woorden uit andere culturen

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!