“We are opening a property in Amsterdam early next year and we have now started recruiting for all positions. But we don’t do thinks like other brands so we have decided to have a recruitment party on Thursday 26th November from 5:30pm until late at a secret location.” Lees ik in het mailtje dat gaat over de opening van het Generator Hostel in Amsterdam. Wat een gave manier van recruiten is dat?

Sneak peak van het Generator Hostel in Amsterdam

Hierboven zie je sneak peak van het hostel. Het ziet er hip, modern en tegelijk toegankelijk uit. Lijkt een baantje bij zo’n tof hostel je wel wat? Dan kun je je online opgeven voor de recruitment party. Dit doe je door je naam, mailadres en CV op te sturen. Het feestje is eind november, maar het hostel gaat pas open in maart 2016. Na het feest komt er nog een soort casting in December en daarna wordt de definitieve keuze gemaakt. Het hostel is straks te vinden op een paar minuten afstand van het centrum van Amsterdam in een historisch pand. Generator Hostels zijn op zoek naar mensen voor verschillende functies. Van iemand voor de receptie tot horeca personeel, maar ook een event coordinator wordt gezocht en een maintenance manager.

Meer over Generator Hostels

Deze hostels zijn op verschillende plekken in de wereld te vinden. Denk aan plekken als Hamburg, Barcelona, Rome, Parijs of Berlijn. Amstedam is een van de nieuwe vestigingen. Het hostel is op zoek naar gepassioneerde mensen, die communicatief vaardig zijn, mensen-mensen en het ontzettend gaaf vinden om deel te zijn van iets groots als Generator Hostels: “Being yourself is the key to bringing the Generator story and brand to life. Help us create an unforgettable experience for travellers and locals and become a part of Europe’s fastest moving, ground breaking, hostel brand.”

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!