Onlangs vroegen wij op Facebook bij deze winactie van Grass & Canvas naar 3 plekken die nu op jullie bucketlist staan. We hebben allerlei antwoorden gehad, bestemmingen verspreid over de hele wereld. De ene plek verbaasde ons, de ander hadden we zeker verwacht maar werd door vrijwel niemand genoemd. Bijzonder om te zien dus, heel anders dan de bucketlist voor 2016 van Lonely Planet en voor ons een reden om de resultaten met jullie te delen!

Deze 10 plekken werden het meest genoemd in jullie bucketlist top 3

6. Australië
7. Nieuw-Zeeland
8. Peru
9. Japan
10. Thailand

Maar zouden we een top 20 bijhouden, dan stond deze plekken er op

11. Costa Rica
12. Chili
13. Vietnam
14. Noorwegen
15. Argentinië

16. Madagascar
17. Cuba
18. Brazilië
19. Bolivia
20. Filipijnen

Op de bucketlist

Bucketlist 2016

Al is plek 20 een gedeelde plek, want evenveel stemmen kregen…

Op nummer 20 staan meer landen, dan alleen de Filipijnen. Het is een gedeelde plek waar ook China, Myanmar, Sri lanka en Lapland op staan.

Bestemmingen die minder stemmen kregen zijn

Er zijn ook een paar bestemmingne die net buiten de top 20 vielen en dat zijn: Alaska, Nepal, India, Ierland, Tanzania, Jamaica en veel reizigers willen ook de Transmogolië Express nog eens doen.

En een enkeling droomt van…

Natuurlijk zijn er ook een paar unieke antwoorden en daar staan bestemmingen tussen als: Bonaire, Mexico, Denemarken, Portugal, Engeland, Slovenië, Patagonië, Seychellen, Bora Bora, Faroer Eilanden, Mongolië, Colombia, Cambodja, Polen, Malawi, Venezuela, Honduras, Italië, Namibië, Laos, Zweden, Dubai, Zambia, Groenland, Tasmanië, Schotland, Ethiopië, Egypte, Iran, Panama, Malediven, de Bahamas, Mozambique, Turkije, Marokko, Israël, Fiji, Bermuda en de Falkland Eilanden.

Meer bucketlist inspiratie op doen?

Lees eens de bucketlist van Stephanie, de bucketlist van Chris of de bucketlist van Marjolijn!

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Geef een reactie, deel jouw reistips!