Misschien ken je CJP nog van vroeger, maar misschien is deze pas ook wel helemaal nieuw voor je. Feit is in ieder geval dat je hier nog steeds onwijs veel toffe kortingen mee kunt scoren en ook leuk: Wanneer je je aanmeldt krijg je een gratis 100% reisgids naar keuze! Benieuwd op wat voor dingen je allemaal korting kunt krijgen? Wij hebben een paar pareltjes voor je opgezocht:

Ontvang met je CJP pas…

… 25% korting bij boekwinkel AKO

Of je nou naar de AKO gaat voor een fijn reisboek, nieuw reisdagboek of een tijdschrift voor in het vliegtuig, met je CJP pas krijg je 25% korting op alles. Oh en ook handig: AKO boekwinkels vind je vaak in de buurt van stations en ook op Schiphol. Ideaal als je dus net op reis gaat!

… 10,- euro korting op Best Kept Secret Festival

Ook op festivals geeft de CJP pas korting, zo ook op Best Kept Secret Festival. Met je pas ontvang je 10,- euro korting op je kaartje. Dit festival is van 17 juni tot en met 19 juni!

… 5,- euro als je naar The Art of Banksy wilt (expositie)

Op Facebook is het een hype. In het straatbeeld is het een hype. The Art of Banksy. Wil jij in september naar de expositie in de Beurs van Berlage? Dan kan dat via CJP en met 5,- euro korting!

… 14,- euro korting als je naar Sziget Festival gaat

Yes, ook over de grenzen kun je korting krijgen met CJP. Als je bijvoorbeeld naar Sziget gaat, krijg je met je pas 14,- euro korting. Best fijn!

… 50% korting op tickets voor het Stedelijk Museum

Wie zei dat je ver moest reizen om iets leuks te kunnen doen? Wij niet! Leuk om te weten: Je kan met je CJP pas 50% korting krijgen op tickets voor het Stedelijk Museum.

… 115,- euro korting op een MacBook

Kan toch best handig zijn, zo’n MacBook mee op reis. Om je blogs op bij te houden of om contact te houden met het thuisfront. Met je CJP pas krijg je 115,- euro korting op een nieuw exemplaar.

… 10% korting op Engelstalige boeken

Ga je op reis, dan is het soms best fijn om Engelstalige boeken mee te nemen. Je kunt ze namelijk gemakkelijker ruilen in het buitenland of verkopen voor een mooi prijsje. Met je CJP pas krijg je 10% korting bij de American Book Center in Amsterdam!

En lijkt het je wat? Krijg via hier een 100% stedengids naar keuze cadeau bij je CJP-pas of bekijk hier alle kortingen die je met CJP krijgt.

Winactie Berlijn 100 procent

Gratis reisgids als je je aanmeld bij CJP!

Wanneer je je nu aanmeld voor CJP is er een leuke bijkomstigheid, want je krijgt een gratis 100% reisgids van MoMedia! Die kosten normaal 12,95 euro of 14,95 euro, dus in principe heb je je pas waar je 17,50 euro per jaar voor betaald er bijna meteen helemaal uit. Wij kozen de reisgids voor New York, maar je kunt ook die van een Europese stad kiezen. Klik hier om naar CJP te gaan

Geef een reactie, deel jouw reistips!