Jongens, wij hebben de meeste chille zomerse bijbaan ooit gespot! Voor jou én voor 2 of 3 van je beste vrienden. De vraag is alleen of je geschikt en relaxt genoeg bent: Ben jij goed in lui zijn? In de zomer van 2017 vier weken vrij? Hou je van chillen? Betaald feesten (!) én reizen? Ja? Dan ben jij de aangewezen persoon om te solliciteren voor deze unieke zomerse bijbaan bij Lamzac. Daar zijn ze namelijk op zoek naar iemand voor “The World’s Laziest Job”, oftewel een Lamzac ambassadeur!

Droombaan:  ‘The World’s Laziest Job’

Hoe ziet zo’n typische dag tijdens deze zomerse bijbaan bij Lamzac eruit? Stel je eens voor dat jij met vrienden op het strand aan het chillen bent… Eer-gister zijn jullie aangekomen in Barcelona en vandaag zijn jullie vooral aan het uitbrakken van dat feestje van gister terwijl jullie al dromen van jullie volgende bestemmingen: Surfen in Cadiz en daarna naar dat ene toffe festival. Jullie Lamzac’s zijn geen seconde van jullie zijde geweken. Niet alleen omdat ze zo relaxt zitten, maar ook omdat je flink wat aanspraak krijgt van andere reizigers en zij ook zo’n toffe zitzak willen scoren. Met andere woorden, doel van deze bijbaan: De zitzak Lamzac promoten (door er simpelweg op te chillen) en zo nu en dan te verkopen. Oftewel, het strand eh wat zeggen we… de wereld is een zomer lang jouw kantoor!

Solliciteren kan tot 24 april!

Chillen op een ‘Lamzac’?! Wat is dat eigenlijk voor ding…

Misschien heb je de Lamzac al eens voorbij zien komen, maar om je geheugen even op te frissen: Het is een product van het welbekende merk Fatboy en het is een lounge bed dat je in enkele seconden (zonder pomp!) vult met lucht. Een perfecte musthave voor de zomer, niet alleen als je op het strand wilt relaxen maar ook als je in het park zit of gewoon in de tuin. De zitzak zit in een super klein pakketje en is ideaal om mee te nemen op reis, naar festivals, op vakantie, naar het park of het strand. Uitpakken, vullen met lucht en loungen maar!

Zie je jezelf al Lamzac’en?

lamzac-laziest-job-longboard Lamzac strand lamzac fatboy horseshoebend

Zo kun je solliciteren voor deze unieke vacature

Denk jij dat er in jou een perfecte Lamzac Ambassadeur schuilt en lijkt het jou onwijs tof om de relaxte Lamzac lifestyle te delen met de rest van de wereld? Dan moet je zeker solliciteren! Wat de baan precies inhoudt en hoe je kan solliciteren lees je hieronder:

Wanneer staat er nou zo’n vacature voor jou én je vrienden online? Nooit!

Betaald krijgen terwijl je kan genieten op de mooiste locaties, feesten tot de zon opkomt en chillen op het strand samen met je beste vrienden… dat klinkt als een droombaan en dat is het eigenlijk ook! Uiteindelijk zullen 3 teams van hotspot naar hotspot toeren door Europa en in een cool Lamzac busje richting de Spaanse zon rijden terwijl ze Lamzac promoten en verkopen. Deze roadtrip start in Nederland en onderweg naar het zonnige zuiden bezoek je diverse gave hotspots. De 3 teams bestaan elk uit 3 of 4 vrienden (oftewel team Juni, team Juli én team Augustus) en jullie zullen samen 1 maand onderweg zijn.

Solliciteren doe je zo

De vacature staat sinds 3 april 2017 online en solliciteren kan tot 24 april. Het is nodig dat twee van jullie een rijbewijs hebben, dat jullie het tof vinden om creatieve content (foto’s/video’s) te maken en het is handig als je vloeiend Engels spreekt. Lamzac zorgt dan voor een extreem cool busje, voldoende Lamzac the Originals en een budget voor eten, drinken en benzine. Vervolgens kunnen jullie extra geld verdienen door elke Lamzac die je verkoopt! Dus, wat denk je… Dit moeten jullie doen toch? Solliciteer meteen of lees hier meer over deze onwijs toffe vacature.

Geef een reactie, deel jouw reistips!