Reiskriebels, reiskriebels en nog meer reiskriebels. Dat is wat ik krijg van de mooie beelden van het “Blijf Ontdekken” filmpje van MSC. En dan bedoel ik niet zomaar reiskriebels, nee eigenlijk kan ik beter zeggen heimwee-reiskriebels naar de vakanties die ik als kind altijd had én cruise-reiskriebels want door dit filmpje ben ik echt een beetje fan geworden van het cruisen.

Activeer je reiskriebels met dit filmpje en blijf ook ontdekken!

In het “Blijf Ontdekken” filmpje van MSC wordt over allerlei nostalgische herinneringen gepraat die heel wat reizigers zullen herkennen, maar ondertussen kijk je naar uber deluxe en relaxte cruisebeelden. Een grappige combi die je dus niet alleen doet verlangen naar vroeger, maar ook naar iets luxe (voor mij overigens niet alleen luxe, maar ook iets nieuws) als een cruise.

Blijf Ontdekken door MSC

En, vleugje van herkenning tijdens het horen van de eerste zinnen? Want als je nou eerlijk bent… Hoe fijn is het nou echt om in een lekkende tent te liggen? En hoe leuk is het nou werkelijk om naast die te dronken of snurkende backpacker in een gigantische dorm in een hostel te liggen? Oke, ooit was dat leuk ja, maar schuilt er niet in ons allen in een bepaalde mate een luxury traveller? MSC wist in ieder geval bij mij dat gevoel met hun “Blijf Ontdekken” filmpje goed aan te wakkeren en tegelijk te voldoen aan mijn lust om te blijven reizen.

MSC Cruises Blijf Ontdekken

Wil jij blijven ontdekken?

Wil je meer ontdekken over MSC en hun reizen? Dan kan je online de nieuwe brochures van MSC Cruises bekijken als e-book. Zelf ben ik altijd een fan van dat soort boekjes, het kost jou niks (zegt de budgetreiziger in mij…) en je kan een middagje lekker wegdromen bij nieuwe of oud en vertrouwde bucketlist-bestemmingen. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een “Fly & Cruise” kunt boeken? Daarbij vlieg je naar een bestemming in bijvoorbeeld Zuid Amerika (te veel landen die ik daar nog graag wil bezoeken!) en vanuit daar maak je dan een cruise.

één antwoord

Geef een reactie, deel jouw reistips!