Kaart Cuba

Bezienswaardigheden op de kaart van Cuba

Hier vind je een kaart van Cuba. Op deze landkaart van Cuba zijn een aantal highlights aangegeven die je tijdens een rondreis door Cuba niet mag missen. Natuurlijk ontbreekt de hoofdstad Havana niet op deze kaart. Maar ook de kustplaats Varadero waar je de meest blauwe zee vindt, heeft een plekje veroverd op deze kaart. Evenals het afgelegen Baracoa en het levendige Santiago de Cuba. Bekijk de highlights van Cuba in detail door de zoomknoppen aan de linkerkant van de kaart te gebruiken:

Kaart Cuba

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Cuba kaarten en reisgidsen

Ben je bezig met het voorbereiden van een reis naar Cuba? Dan kan het handig zijn om een kaart of reisgids mee te nemen. Met name een landkaart of wegenkaart kan handig zijn als je van plan bent om tijdens je reis een auto te huren. Op die manier kun je vrijwel altijd gemakkelijk de weg vinden. In reisgidsen zoals de Lonely Planet of Rough Guide zijn vaak ook handige reistips en kaarten te vinden. Ook deze kunnen dus goed van pas komen tijdens je reis. Bekijk onze Cuba favorieten hieronder en profiteer van de voordelige prijzen van de reisboekwinkel de Zwerver:

Kaart Cuba
€ 13,95

Kaart Cuba

Reisgids Cuba
€ 14,95

Reisgids Cuba 100 procent

Rough Guide
€ 21,95

Reisgids Cuba Rough guide

Lonely Planet
€ 21,95

Cuba reisgids kaart lonely planet

Jouw tips voor Cuba op deze kaart?

Heb jij nog goede tips voor Cuba of zijn we bezienswaardigheden op deze kaart vergeten waarvan jij denkt dat andere reizigers ze zeker moeten bezoeken? Laat het ons weten in de reacties en help medereizigers aan een geweldig Cuba avontuur. Natuurlijk kun je met vragen over Cuba ook altijd hier terecht.

Geef een reactie, deel jouw reistips!