Op deze kaart van Indonesië hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld, dit zijn volgens ons dé highlights die je niet mag missen tijdens een reis naar dit bijzondere Aziatische land! Denk bijvoorbeeld aan de populaire reisbestemming Bali, de jungle van Sumatra of de Gili eilanden ten noorden van Lombok. Gebruik de zoomknoppen aan de linkerkant van de landkaart om meer details van de kaart te bekijken. Of kies voor de Satelliet of Street View optie en bekijk de kaart van Indonesië op de manier die jij het fijnst vind.

Kaart Indonesië

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Lonely Planet
€ 27,95

Indonesie reisgids

Landkaart
€ 11,50

Indonesie kaart

Insight reisgids
€ 27,90

Indonesie reisgids

Landkaart
€ 10,95

Indonesie kaart

Hoogtepunten op de kaart van Indonesië

Op de kaart van Indonesië zijn een aantal hoogtepunten te zien. Onze highlights zijn:

Sulawesi

Op de kaart van Indonesië valt Sulawesi als een van de grootste eilanden van Indonesië direct op. Sulawesi werd vroeger ook wel Celebes genoemd. Je vindt op Sulawesi een bijzondere natuur bestaande uit rijstvelden, vulkanen en regenwouden. Maar ook de koraalriffen en de onderwaterwereld is een reden om naar dit gebied te trekken.

Bali

In het midden van de kaart van Indonesië zie je het eiland Bali. De meest bekende en populaire reisbestemming van Indonesië. Dit maakt het eiland dan ook redelijk toeristisch, maar niet minder leuk. Zo vind je er het met tempels gevulde Ubud, party plek Kuta en het rustige Lovina.

Lombok

Wanneer je op de kaart van Indonesië kijkt zie je naast het welbekende eiland Bali het eiland Lombok liggen. Lombok kennen de meeste mensen dankzij de vulkaan Rinjani waar je bijzondere wandeltochten kunt maken en de Gili eilanden. Maar ook Kuta op Lombok is bij vele surfers een populaire bestemming en Senggigi is ook een aanrader.

Sumatra

Het een na grootste eiland van Indonesië is Sumatra, hier vind je net als op andere eilanden indrukwekkende natuur. Zo zijn er paradijselijke stranden te vinden, maar ook een jungle waar je orang oetan's tegen kunt komen. Daarnaast vind je hier Danau Toba, het diepste meer ter wereld.

Gili’s

Wie van feestjes houdt of juist van verlaten stranden, kan op de Gili eilanden van Indonesië meer dan goed terecht. De Gili's zijn klein, dus op een kaart van Indonesië zul je ze niet gelijk spotten, maar deze paradijselijke eilandjes vind je ten Noorden van het eiland Lombok. De Gili eilanden Gili Meno, Gili Air en Gili Trawangan zijn het meest bekend.

Java

Op het eiland Java vinden we de hoofdstad Jakarta en een van de mooiste tempels van Indonesië: de Borobudur. De Borobudur is een grote boeddhistische tempel die je vindt in het midden van Java. Deze tempel wordt veelal als een van de zeven wereldwonderen genoemd.

Jouw reistips op de kaart van Indonesië?

Ben jij ergens in Indonesië geweest waar het overdonderend mooi was en zijn wij deze ultieme reisbestemming vergeten op onze kaart? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw reistip op deze kaart van Indonesië!

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!